Pravno obvestilo

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.net8.si in www.pozdravtv.si

Če ni navedeno drugače, so pravice vseh vsebin na tej spletni strani v lasti podjetja SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p.

Spletno mesto smo oblikovali z namenom omogočiti splošne informacije o podjetju SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p.

SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p. se bo trudil zagotavljati najbolj točne in najnovejše podatke na svoji strani, vendar uporabnike opozarja, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p. si pridružujeta pravico, da kadarkoli spremeni, doda ali odstrani vsebino te spletne strani.

Vsako kopiranje, razmnoževanje, javno objavljanje ali predvajanje brez predhodnega pisnega dovoljenja SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p. je prepovedano, razen kadar gre izključno za osebno rabo in nekomercialne ali izobraževalne namene, kjer pa je potrebno ohraniti vsa opozorila o avtorskih pravicah.

V primeru obstoja povezav na druge spletne strani, iz spletne strani SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p., ki niso v nikakršni povezavi s spletno stranjo www.net8.si ali www.pozdravtv.si. Podjetje SA-MA, SABINA BARBARIČ s.p. ne more jamčiti točnosti vsebine katerekoli spletne strani in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin spletne strani, za katero nudi referenco ali povezavo. Podjetji ne prevzemata nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.