O nas

Naši piškotki


Pozdravtv.si – spletni pogled na e-ringelšpil, kjer se morda vrtite tudi vi, na turistične AS-e, na katere smo lahko ponosni, na ZdravPoZdrav, na katerega pogosto pozabimo, na 90 kratkih sekund, v katerih povemo vse. Za zdaj predvsem v deželi ob Muri in sosednjih pokrajinah. Z dobro prakso in zdravim slogom.

Kmalu pa še: premični studio, razvojni, kulinarični, gospodarski, kulturni in še kakšni utrinki.


PRO MUNDUS d.o.o
PE Lendavska Murska Sobota
Lendavska ulica 5a
9000 Murska Sobota
info(at)promundus.si

kontakt: 031 397 784 /Sabina

www.pozdravtv.si
Vpisano v razvid medijev: zap.št. 1769
Odgovorni urednik: Damijan Toth

Davčna številka: SI14537753
Matična številka: 3678555000
TR: SI56 1910 0001 1385 914 (DBS d.d)


Promocija je ena izmed najpomembnejših aktivnosti za podjetje.
Za to poskrbimo mi.

Video produkcija
snemanje in montaža, dogodkov, prireditev, predstavitvenih filmov, spotov,… podnaslavljanje posnetkov v različne jezike

Fotografiranje
vse vrst dogodkov

Grafično oblikovanje in priprava za tisk
letaki, plakati, zgibanke, katalogi, prospekti, brošure, revije, glasila, časopisi, korporacijske tiskovine (dopisi, vizitke, kuverte, bloki …)

Organizacija dogodkov, tiskovnih konferenc, prireditev …
vabila medijem, najem prostora (različne lokacije, ozvočitev, pogostitev, vodenje) projekcija, fotografiranje, video posnetek, priprava poročila in pošiljanje medijem…


Avtorske pravice

Vse informacije (pisne in slikovne) na teh spletnih straneh, so predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Vsebin objavljenih na teh spletnih straneh, se ne sme prepisovati, razmnoževati, spreminjati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja podjetja Pro Mundus d.o.o.

Uporabnikom spletne strani pozdravtv.si je dovoljeno vsebine deliti brez soglasja na svojih spletnih straneh, forumih in drugače.

Podjetje Pro Mundus d.o.o. ni odgovorno za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij in ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ter pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Pridržujemo si pravico do spremembe vsebine. Napake so možne, za njih ne odgovarjamo.

Avtorske vsebine so zaščitene z Zakonom o avtorskih in sorodnih pravicah.